1:1 sessioner

Individuelle sessioner

Mindfulness, coaching & yoga

1:1 sessioner

Ønsker du at opnå øget livsglæde, reducere stress, finde mening og mere nærvær, eller føler du dig ramt af livet enten som ung eller som forælder, er mindful coaching, indre barn sessioner, meditations- og åndedrætsteknikker og blide bevægelsesøvelser effektive til at komme ned i kroppen og ind til din essens.

I sidste ende handler det om at du står stærkt og afbalanceret på dine ben i verden.

Det er vigtigt i mine 1:1 sessioner at forene krop og hoved, da det kropslige, mentale og åndelige er uadskillelige aspekter i os. Det ville være ufuldstændigt kun at arbejde med et af aspekterne. Uanset hvor meget man taler om sin stress, bliver det svært at blive den kvit, før man konsulterer kroppen.

Bliv den forælder, du helst vil være

I et 1:1 mindful coaching forløb sammen med mig, vil vi arbejde med:

 

  • At definere hvilke problematikker og følelser og tanker, der sætter en stopper for at være den mor eller far, du helst vil være.
    Forløbet vil være bygget op om de specifikke problemstillinger i familien eller i relation til dit unge menneske, som vi definerer.
  • En indgang til nærværet gennem at vække hjertets kvaliteter.
  • At komme i kontakt med dine følelser og ære dem, som de er her og nu. De er her af en grund. Hvordan du kan bruge dine følelser som vejvisere. Hvor vil de guide dig hen?
  • At slippe dine grublerier og bekymringer (fx for dit unge menneske). Hvordan dit sind bliver en kær hjælper i stedet for at være slave af dine tanker. At transformere det, der hæmmer dig i forældrerollen til nogle langt mere givende, sunde og sande overbevisninger.
  • Hvad er robusthed egentlig, og hvordan får man den selv og hjælper sit unge menneske med det samme? Dit indre arbejde vil afspejle sig i den ydre verden. Dvs. der bliver rum for at skabe nogle helt nye omstændigheder.

Glæd dig til personlig coaching/ samtaleterapi, meditationer, refleksionsøvelser og blide afspændingsøvelser!

Priser / book samtale  

Book en samtale med mig, hvis du er interesseret i en gratis og uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.
Sessioner/ forløb kan både foregå i et fysisk møde og online. 

 

Pris pr. session: 700,- 

Samlet pris for forløb med 3 sessioner 1950,-

 

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!