1:1 sessioner

Essensbaseret coaching

 

samtaler, coaching, afspænding

1:1 sessioner

Først og fremmest er der ikke noget ‘galt’ med dig. Der er ikke noget, der skal fikses. Med det som udgangspunkt er det muligt at finde øget livsglæde, mening, nærvær og ind til din essens. For det hele er nemlig inde i dig i forvejen.

I sidste ende handler det om at du står stærkt og afbalanceret på dit fundament.

Det er vigtigt i mine 1:1 sessioner at forene krop og hoved, da det kropslige, mentale og åndelige er uadskillelige aspekter i os. Det ville være ufuldstændigt kun at arbejde med et af aspekterne. Uanset hvor meget man taler om sin stress (for eksempel), bliver det svært at blive den kvit, før man konsulterer kroppen.

I essensbaseret coaching arbejder vi med

  • En indgang til nærværet gennem at vække hjertets kvaliteter.
  • At komme i kontakt med dine følelser og ære dem, som de er her og nu. De er her af en grund. Hvordan du kan bruge dine følelser som vejvisere. 
  • At slippe dine grublerier og bekymringer. At transformere det, der blokerer til nogle mere givende, sunde og sande overbevisninger.
  • Dybere kontakt med din essens. Tit, når vi er i krise, løber vi efter alle mulige livliner, og vi ender med at være mere stressede og forpustede og forvirrede end da vi startede ud. Med udgangspunktet at det hele er i dig i forvejen, bliver det lettere at afdække ‘skrælle lag af’ og komme ind til kernen af problematikkerne
  • At finde den dybe, healende, kropslige ro, der forandrer og mærkes på celleplan.

 Sessionerne kombinerer guidet afspænding med personlig coaching og samtaleterapi og det mix kan noget ganske særligt!

Læs hvad kunderne siger under fanen ‘Bag om’

Priser / book samtale  

Book en samtale med mig, hvis du er interesseret i en gratis og uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.
Sessioner/ forløb kan både foregå i et fysisk møde og online. 

 

Pris pr. session: 880,- 

Samlet pris for forløb med 3 sessioner 2500,-

 

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!