Yoga-retreat på Strandgården MØN

Yoga-retreat på Strandgården

16. – 18. september 2022

YOGA-RETREAT PÅ STRANDGÅRDEN, MØN

Forlæng sommeren med glæde i sjælen og balance i kroppen

Giv din krop gaven at marinere i blid yoga, Hatha Flow, naturens ro, nærvær, hjertefred, mindfulness og skøn vegansk/ vegetarisk og økologisk næring. Retreats er en måde at forkæle dig selv på, eller en god anledning til kvalitetstid med en partner eller veninde. Hvis du har stresssymptomer, vil retreatet give dig masser af ro, dyb afspænding og forbundethed med din krop, da fokus flyttes fra tankerne til kroppen. En weekend kan virke som kort tid, men man kan sagtens nå at komme ned i gear, lande mere i kroppen og få bedre forbindelse til nogle andre og mere selvkærlige lag, vi ikke lige forbinder os med i dagligdagen. Derfor ender det med at føles som længere tid.

Weekenden vil byde på blid og vitaliserende yoga både morgen og eftermiddag + mindfulness-meditationer og afspænding. Der bliver i løbet af dagene mulighed for skønne gåture og selvfølgelig tid til at tilbringe nogle stille timer med sig selv, hvis man har behov for det. Du vil få serveret sunde og lækre vegetariske/ veganske måltider, og selvfølgelig bliver du heller ikke snydt for snacks, lækkerier og te/ kaffe.  

 

 

 “Tak for et dejligt ophold. Dejlig, dejlig yoga, som også var udfordrende på en god måde. Gode åndedrætsøvelser, som jeg har brugt flittigt.Selv om man ved mange ting, er det altid godt at få det opfrisket. Tak for det :-)”

Mette Stauning, Nordsjælland.

“Jeg mødte op med stor uro i kroppen og føleforstyrrelser i hænder og i venstre lår. Men efter en weekend med lækker yoga og mindfulness, guidet af Nanna og hendes fantastiske, blide stemme, fyldte roen min krop og føleforstyrrelserne blev væsentligt reduceret. Jeg kommer gerne igen en anden god gang. Nanna, du gør en forskel.”

– Lene, Nordjylland

 

“Du holdt et rum af blidhed, både i din måde at guide yoga, meditationer og sammensætte hele forløbet.

Det åbnede for fordybelse i kroppen, i det indre personlige og i gruppen til dybe samtaler og følelse af fællesskab, og at kunne være sig selv og læne sig ind i den fælles energi. Det var en på alle planer smuk og særlig weekend. Som om vi fik sat barren højt for, hvor fint, rent og nænsomt samvær kan være. 

Det er svært at beskrive hvordan ro og kærlighed smitter fra dig ind i feltet/rummet du skaber. Det skal opleves – og jeg håber mange flere vil få glæde af det du kan.

Tak <3”

Nonie L. Lassen, Højbjerg, Aarhus

 

“Opholdet har været en dejlig og rigtig god oplevelse fuld af ro og mindfulness i kraft af de rammer, som Nanna skabte omkring forløbet. Nanna har været en fantastisk leder af gruppen.”

“Tak for endnu et retreat ophold, det var skønt og berigende. Giv lyd når du arrangerer igen! Du er en enestående yogalærer, jeg er stødt på ca. 30 yogalærere, men ingen er som dig – tusind tak!”

Sådan skrev Isabella Juhl, som var deltager både på retreatet på Fyn i efteråret 2021 og på Helgenæs  marts 2022

 

FORELØBIGT PROGRAM

Fredag den 16. september

kl. 15 – 16.00:  Ankomst og indkvartering + kaffe/ te og snacks

kl. 16.30 – 18: Introduktion, præsentation /blid yoga + Hatha Yoga

kl 18.30: Aftensmad – skøn, nærende og økologisk

Tid til gåtur, hygge, refleksion eller stilletid

Kl. 20.30: Aftenmeditation

Aftenkaffe + te

 

Lørdag den 17. september

kl. 7.45 – 8.30: Blid Hatha yoga der vækker kroppen

kl 8.30: Morgenmad

Gåtur, hygge, refleksion eller stilletid

11.30 – 13.00: Dynamisk Hatha Yoga

kl 13 – 14 Frokost

kl  16. –  16.40: Mindfulness med mindful movement

kl 16.45 – 18.15: Hatha Yoga

kl 18.30: Aftensmad

Gåtur, hygge, refleksion eller stilletid

Kl. 20.30: Aftenmeditation

Aftenkaffe + te

 

Søndag den 18. september

kl. 8.30 – 9.15: Blid Hatha yoga der vækker kroppen

kl 9.15 – 10.30: Dynamisk Hatha Yoga

kl. 10.30:    Brunch

kl  11 – 13:  Stillevandring i naturen / ‘Earthing’

kl 13: Mindfulness-meditation , afrunding, samling og afsked

ca. kl. 14: Tjek ud 

Programmet er opbygget således, at man kan springe enten den dynamiske eller blide del over – eller deltage i begge, naturligvis. Men på den måde kan man mere eller mindre sammensætte sit eget program efter kroppens behov.

Al yogaudstyr findes på Strandgården. Medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har det bedst med det. Medbring også gerne en notesbog til refleksioner; det er min erfaring, at der kan blive behov for det 😉

 

Adresse: Bundgarnet 45, Råbylille Strand, Møn

Tilmelding er bindende efter 2/9-2022, og jeg refunderer kun, hvis jeg har venteliste til retreatet. 

Dog er du velkommen til selv at sælge din plads.
Ved min aflysning refunderes det fulde beløb naturligvis.

 

Pris pr. person for dobbeltværelse: 2680,-

Pris for enkeltværelse: 2950,-

Der betales 1000,- ved tilmelding, og det resterende senest 4 uger før kursusstart. 

 

 

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!