Bag om

Nanna Tofte

Yogalærer, mindfulness
instruktør og coach

Jeg er passioneret omkring at bidrage til andres trivsel og det bedste jeg ved er at puste liv i de forandringsprocesser, der ligger på lager i menneskers indre. Vi har alle muligheden for at blomstre på vores egen helt særlige måde.

Jeg er coach og yoga- og mindfulnessinstruktør og underviser hold + giver 1:1 sessioner. Jeg arbejder især med unge, jeg har bl.a. undervist unge med stress, angst og depression på Daghøjskolen Gimle. 

Mindfulness sammen med personlig coaching er et fantastisk redskab til at hjælpe sig selv og lære sig selv at kende. Sammen med coachingen bliver der sat fokus på dine personlige styrker og hvilke skridt du kan tage, så du kan stå stærkt og trygt i dig selv og møde udfordringer på en måde, der ikke vælter dig omkuld. 

Vi vil arbejde med at styrke dit værd indefra og ud, dvs. du skal lære dig selv at kende med dine iboende ressourcer og unikke kvaliteter.  

Det er vigtigt i mine coaching-sessioner at forene krop og hoved , da det kropslige, mentale og åndelige er uadskillelige aspekter i os. Det ville være ufuldstændigt kun at arbejde med et af aspekterne. Uanset hvor meget man taler om sin stress, bliver det svært at blive den kvit, før man konsulterer kroppen.

 

Metoden, jeg arbejder med:

 • Hedder ‘Mindfulness Coaching’ og er en unik kombination mellem traditionel samtaleterapi/ coaching og mindfulness, som giver dig mulighed for at konsultere dit indre landskab undervejs i sessionen, hvor jeg guider dig ind i en rolig meditativ tilstand. Herfra kan du bedre mærke, hvor de psykiske spændinger sidder.

  Book tid til en snak, så vi kan afklare, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  Jeg glæder mig til at guide dig videre på din helt særlige vej!

  Kort om mig

  2019

  Selvstændig yogalærer og coach i firmaet Tofte Yoga & Coaching

  2015 – 2019

  Uddannet som yogalærer, mindfulness instruktør og coach

   2009 – 2015

  Underviser for voksne tosprogede

  Mastergrad fra Pædagogisk Universitet, masterafhandling i pæd. motivationsteori

  2008 – 2009

  Højskolelærer bl.a.

   

   

   2004 – 2008

  Friskolelærer

  2005

  Barsel med Albert

   2001 – 2004

  ​Læreruddannelsen

  2001

  Barsel med Asger

  1994 -1999

  Designuddannelsen, Designskolen Kolding

  HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

  Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

  og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

   

  Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

  You have Successfully Subscribed!