For unge

1:1 SESSIONER

Online eller fysisk fremmøde 

1:1 sessioner for unge

 Mit udgangspunkt er, at der ikke er noget galt med dig, og at du ikke skal ‘fikses’.

Med det som udgangspunkt vil du i sessionerne komme tættere på dig selv,  stå stærkere, få bedre selvværd og mindske stress og angst.
Kender du til følelsen af at blive væltet omkuld af krav om studievalg, eksamensræs, pres fra venner og sociale medier?

 

Jeg er uddannet lærer, voksenunderviser, mindfulness coach og yogainstruktør, og i januar 2022 blev jeg en del af Pigepotentiale, som er landets største netværk af professionelle coaches med fokus på unge pigers mentale trivsel.

Den kultur vi lever i, sætter spor i os, og styrer på mange måder hvordan vi har det med os selv. Derfor er det vigtigt at kunne slippe verdens krav og give os selv plads til at opleve vores essens – det sted, der er ro, balance og omsorg for os selv. Dermed finder vi ind til vores sande styrke, kraft og selvværd. Hos mig lærer du at finde den ro, der allerede er i dig – at komme nærmere dét, der er dig.

Du lærer også at se med en lidt anden optik på din fortid, dine relationer og omgivelser. En stor hjælp til selvhjælp, for når du først har erhvervet dig den viden og de gode redskaber, kan du ikke gå tilbage og pludselig ‘ikke-vide’.

Hos mig vil du få hjælp til:  

– bedre selvværd  

 – at slippe stress og angst   

 – at få klarhed over dine unikke styrker og kvaliteter  

 – at stå stærkere i dig selv, mentalt og følelsesmæssigt

 – hvordan du bevarer roen fx til eksamen og i socialt pressede situationer

 – at håndtere tankemylder

– finde troen på dig selv inde i dig frem for at søge den udenfor dig

 

 

 

Sådan foregår det

 

I sessionerne vil du både blive præsenteret for mindfulness, samtaler og essensbaseret coaching/ terapi. 

Teknikkerne du lærer er hentet fra både MBSR (mindfulness based stress reduction) og traditionel terapi, men er mest af alt samlet sammen pga. jeg ved ‘de virker’. Ikke for at flytte dig nogen steder hen, men for at du kommer tættere på dig selv i selvaccept og selvomsorg.

Der er mulighed for at få tilsendt øvelser/ meditationer, som er tilpasset dig og din situation. 

 

 

 

Praktisk 

Der er mulighed for en ca. 20 minutters forsamtale i telefon.

Vi mødes online til en coachingsession igennem en sikret videoløsning – eller fysisk fremmøde på Frederiksbjerg i Aarhus.

Hver session varer ca. 90 minutter.

Du kan altid skrive til mig og få sparring på din situation mellem sessionerne.

 

En af mine kunder siger:

“Jeg har haft flere coachingsessioner hos Nanna, hvor hun formår at skabe et rum, hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår.

Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog.”

Julie Højer, København

– se flere udtalelser under fanen ‘Bag om’.

 Priser  

1 session på ca. 90 min. 880,- 

Køb af forløb på tre sessioner: 2500 ,-   

 

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!