FORLØB FOR KVINDer

 FIND BALANCEN

 

samtaler, coaching, UNDERVISNINg

I essensbaseret coaching arbejder vi med

  • En indgang til nærværet gennem at vække hjertets kvaliteter.
  • At komme i kontakt med dine følelser og ære dem, som de er her og nu. De er her af en grund. Hvordan du kan bruge dine følelser som vejvisere. 
  • At slippe dine grublerier og bekymringer. At transformere det, der blokerer til nogle mere givende, sunde og sande overbevisninger.
  • Dybere kontakt med din essens. Tit, når vi er i krise, løber vi efter alle mulige livliner, og vi ender med at være mere stressede og forpustede og forvirrede end da vi startede ud. Med udgangspunktet at det hele er i dig i forvejen, bliver det lettere at afdække ‘skrælle lag af’ og komme ind til kernen af problematikkerne
  • At finde den dybe, healende, kropslige ro, der forandrer og mærkes på celleplan.

 

 DU VIL LÆRE: 

– De bedste teknikker fra det anerkendte og forskningsbaserede mindfull based stress reduction 

– At anvende ‘mindful coaching’ på dig selv, som er en unik kombination mellem traditionel samtaleterapi/ coaching og mindfulness. Den lærer dig at konsultere kroppen og dit indre landskab, hvor du måske mere plejer at blive mental omkring dine problemer, eller hvad du føler. 

– De lette greb til at leve i overensstemmelse med dine dybeste og sandeste værdier, så livet føles godt og meningsfyldt nærmest uanset hvad du står i.

 

Alle de gode grunde til – og teknikkerne til – ikke at falde i ‘lykkefælden’ som handler om at vi ofte tror vi kun må føle positive og behagelige følelser, og som også handler om, at vi gerne liiiige vil opnå dit, dat og dut før vi kan være tilfredse med vores liv. Som er fuldstændig alment menneskeligt, men måske ikke så fordelagtigt for os.

Her tages udgangspunkt i en terapiform, der i dag anvendes af psykologer og coaches over hele verden.

 

LIDT OM MIG:

Jeg er uddannet lærer med en Master i pædagogisk motivation fra DPU, har derudover en mindfulness- og coachuddannelse samt yogalæreruddannelse.

Jeg har undervist i 20 år og hjulpet stressramte i kommunalt regi, forløb under Jobvækst og på daghøjskolen Gimle.

Jeg er selvstændig og afholder retreats rundt omkring i landet et par gange om året. 

 

 

 Hver gruppesession kombinerer undervisning med personlig coaching med mindfulness og det mix kan noget ganske særligt!

Læs hvad kunderne siger under fanen ‘Bag om’

Du får

I alt ni timers sparring, 12 ugers dybdegående udviklingsforløb, undervisning, øvelser og mulighed for deling med ligesindede for en mindre pris end to psykologtimer. Pris: 1800.- kr. 

Kan afbetales i to rater

– første rate pr. 1. april og 2. rate 1. maj. 

Med i prisen hører te/ kaffe og snacks. Der er plads til min. 4 og max 8 deltagere. 

Hvor og hvornår   

Seks gange / hver anden tirsdag i ulige uger fra den 11. april til 20. juni kl. 18.30-20.00. Sct. Pauls Kirkeplads 11 st., 8000 Aarhus C.

(de andre uger modtager du en mail med supplerende øvelse/r og mulighed for at stille spørgsmål)

Tidsplanen gør, at du ikke blokerer alle tirsdage, og at strække forløbet over længere tid giver virkelig plads til at teknikkerne kan blive implementeret i dit liv. 

 

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!