Yoga og RETREAT

Foråret 2021

Yoga på hold  

 Velkommen til Hatha flow i Mejlgade 47, baghuset 3. sal.   Lige nu er der pause fra lørdagsyoga; men jeg afholder  en workshop lørdag den 6. februar 2021 kl 10 – 12.15

Workshop: De 5 tibetanere

Velkommen til workshop, der kommer til at handle om at skabe styrke indefra, bl.a. et stærkt immunforsvar gennem både Hatha Yoga og det ældgamle værktøj ‘De 5 tibetanere’.

Workshoppen vil indeholde en indførsel i ‘De 5 tibetanere’, som er en stærk sekvens på 5 øvelser, der virker både styrkende, vitaliserende og foryngende. Riterne, som de kaldes, er blevet ekstremt populære her i Vesten siden der i 90’erne udkom en tysk bog om dem. Der vil blive udleveret materiale, så de bliver lette at gå til derhjemme efterfølgende. De kræver blot 10 – 20 min. dagligt.

 Workshoppen vil også byde på en dynamisk Hatha session inkl. meditation, der på samme tid vil virke afstressende og styrkende på kroppen.   

Pris: 220,- kr.

Glæder mig til at se dig til en styrkende workshop!

KURSIST-UDTALELSER:

“Det er en kæmpe fornøjelse at gå til yoga hos dig. Jeg er jo en ”kontormus” og har før døjet en del med ondt i ryggen. Jeg har nu gået på dit hold et godt års tid, og har ikke smerter i ryggen mere. Jeg føler, at hele min krop er blevet styrket, og ”mormor”-armene er blevet mere tonet. I løbet af timen får man sved på panden, og nogle af øvelserne kan godt være hårde (men er selvfølgelig blevet lettere med tiden.) Det er jeg kun glad for, da jeg ikke dyrker motion i øvrigt. –Det er derfor vigtigt for mig, at yogaen kan forbedre min form. Det er også hyggeligt på dit hold, og der er altid plads til grin og smil og en lille snak om løst og fast, når timen er forbi.
Jeg bor ikke i Aarhus, men tager gerne turen til byen en gang om ugen – da jeg virkelig får noget ud af dine timer.
Jeg vil anbefale alle at gå til yoga hos dig og glæder mig hver uge til yoga timerne.
Kh. Gitte Frederiksen”

“Jeg har haft Nanna som instruktør over to år, senest for et hold i mit bofællesskab. Kendetegnende for Nanna er at hun altid er godt forberedt og skaber et gennemtænkt og flydende forløb, i nuet og med den rette balance af udfordringer og afspændinger. Jeg kan på det varmeste anbefale Nanna!”

Mette Boel, Hjortshøj

 

1:1 yoga

Individuelle sessioner i yoga og mindfulness. 

Hvis man ikke ønsker – eller har mulighed for – at gå til yoga på hold, er 1:1 yoga inkl. mindfulness en måde at komme fra hovedet og ind i en dybere kontakt med sig selv. 

Ønsker du at opnå øget livsglæde, reducere stress, finde mening og mere nærvær, eller føler du dig ramt af livet, er blide yogaøvelser, mindfulness (evt. sammen med coaching), meditations- og åndedrætsteknikker effektive til at komme ned i kroppen og finde ind til din essens.

Vi vil bl.a. arbejde med hvad dine muskler (evt. muskelsmerter) fortæller dig. Hver kropsdel har et følelsesmæssigt modsvar. Lær hvordan du nærmer dig problemløsning på en helt anden måde end du er vant til. 

I sidste ende handler det om at du står stærkt og afbalanceret på dine ben i verden.
Det er vigtigt i mine 1:1 sessioner at forene krop og hoved, da det kropslige, mentale og åndelige er uadskillelige aspekter i os. Det ville være ufuldstændigt kun at arbejde med et af aspekterne. Uanset hvor meget man taler om sin stress, bliver det svært at blive den kvit, før man konsulterer kroppen. 

Yoga-retreat 9. – 11. april 2021

Velkommen til et yoga-retreat i den dejligste forårsmåned   med fokus på at styrke din forbindelse til kroppen og din essens gennem både blid og dynamisk Hatha Yoga, afspænding og nærværstræning.
Strandgården ligger på det naturskønne Helgenæs, helt ude på ‘drypnæsen’ af Mols på Esby Strandvej 8, 8420 Knebel
Der er mulighed for, men det er op til den enkelte, at bruge nogle timer i stilhed i løbet af dagene, hvor man kan lade op i naturen omkring Strandgården.

Pris pr. person / enkeltværelse: 2950,- / dobbeltværelse 2680,-

FORELØBIGT PROGRAM
Fredag den 9. april
kl. 15 – 16.00:  Ankomst og indkvartering + kaffe/ te og snacks
kl. 16.30 – 18: Hatha Yoga med alle sanser åbne
kl 18.30: Aftenmad – skøn, nærende og økologisk
Fritid: Gåtur, hygge sammen eller hver for sig
Aftenkaffe + te

Lørdag den 10. april
kl. 8 – 9.30: Blid Hatha yoga der vækker kroppen
kl. 9 – 10: Morgenmad/ brunch
Fritid: Gåtur, hygge sammen el hver for sig
kl 13 – 14 Frokost
kl  14 – 15: Mindfulness med mindful movement
kl 17 – 18: Hatha Yoga
kl 19.00: Aftenmad – skøn, nærende og økologisk
Fritid: Gåtur, hygge sammen eller hver for sig
Aftenkaffe + te

Søndag den 11. april
kl. 8 – 9.15: Blid Hatha yoga der vækker kroppen
kl. 9 – 10: Morgenmad/ brunch
kl  11 – 12: Mindfulness-meditation
kl 12.30 – 13.30 Frokost
Samling og afsked
kl. 14 – 15: Tjek ud – tak for denne gang

 

Nanna Tofte | Yoga og Coaching

23 66 74 75

nannayoga@gmail.com

Skt. Pauls Kirkeplads 11 st.th, 8000 Aarhus C

Handels- & privatlivsbetingelser

Cookiepolitik

CVR: 22023837

Mobilepay erhverv: 177973

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. På bare 12 sider lærer du, hvordan du hjælper dig selv til større stabilitet og selvomsorg.

Og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. dtress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!