Udtalelser

Kunderne siger

“Nanna er simpelthen fantastisk!!! Jeg havde stor glæde af samtaler med hende kombineret med mindfullness. Fik efterfølgende lavet en personlig mindfulnessøvelse, som Nanna sendte til mig. Jeg mærkede i løbet af kort tid en større indre ro og glæde. Kan på det varmeste anbefale Nanna ❤️”

Trine Thrysøe Ottosen, Aalborg

“Nanna er en dygtig, alsidig og vidende coach og mindfulness-instruktør. Hun er rigtig god til at afdække og tilpasse sit program efter de behov, man lige har den dag man kommer, og tilpasser således sin guidning.

Hendes indlevende væsen og ikke mindst hendes behagelige stemme gør en seance til en ganske særlig oplevelse. Jeg glæder mig hver gang jeg skal ind til Nanna.”

Hanne Sædam, Aarhus

Det har været en opløftende og givende oplevelse at gå til abundance workshop hos Nanna. Hun inddrog flere forskellige modaliteter under forløbet, og det blev ret hurtigt tydeligt, at hun har en stor viden og mange erfaringer.

Hun er en dygtig og inspirerende underviser, og jeg kan kun varmt anbefale hendes forløb!

Maurice Durocher, Aarhus

“Mit coachingforløb hos Nanna har været en uvurderlig hjælp for mig i min proces med at etablere egen virksomhed.  Hun hjalp mig i kontakt med en ukonkret modstand, som jeg mærkede som en slags usynlig modvind mod mit eget projekt. Hun hjalp mig nænsomt til at bevidstgøre en gammel følelsesmæssig programmering, der har fulgt mig som en skygge hele mit liv, og som har undergravet min tro på mig selv.

Nanna er coach af natur. Hun evner virkelig kunsten at lytte og stille de spørgsmål, der åbner dine egne døre til det, der er din sandhed.” 

Helle Hessellund, Aarhus

“Jeg mødte Nanna til en yogatime, hvor hun var instruktør. Efter timen var der kommet en masse følelser op i mig, fordi øvelserne havde frigivet dem fra min krop. Jeg begyndte at græde og følte mig overvældet. Nanna tog hånd om mig, lærte mig en selvhealings-teknik og sad med mig indtil jeg havde det godt igen.

Herefter har jeg haft flere coachingsessioner hos hende, hvor hun formår at skabe et rum, hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår.

Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver, og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog.”

Julie Højer, København

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!