Udtalelser

Kunderne siger

“Nanna er simpelthen fantastisk!!! Jeg havde stor glæde af samtaler med hende kombineret med mindfullness. Fik efterfølgende lavet en personlig mindfulnessøvelse, som Nanna sendte til mig. Jeg mærkede i løbet af kort tid en større indre ro og glæde. Kan på det varmeste anbefale Nanna ❤️”

Trine Thrysøe Ottosen, Aalborg

“Nanna er en dygtig, alsidig og vidende coach og mindfulness-instruktør. Hun er rigtig god til at afdække og tilpasse sit program efter de behov, man lige har den dag man kommer, og tilpasser således sin guidning.

Hendes indlevende væsen og ikke mindst hendes behagelige stemme gør en seance til en ganske særlig oplevelse. Jeg glæder mig hver gang jeg skal ind til Nanna.”

Hanne Sædam, Aarhus

“Du holdt et rum af blidhed, både i din måde at guide yoga, meditationer og sammensætte hele forløbet.

Det åbnede for fordybelse i kroppen, i det indre personlige og i gruppen til dybe samtaler og følelse af fællesskab, og at kunne være sig selv og læne sig ind i den fælles energi. 

Det var en på alle planer smuk og særlig weekend. Som om vi fik sat barren højt for, hvor fint, rent og nænsomt samvær kan være. Det var en fantastisk høj energi, jeg oplevede på Helgenæs.

 Det er svært at beskrive hvordan ro og kærlighed smitter fra dig ind i feltet/rummet du skaber. Det skal opleves – og jeg håber mange flere vil få glæde af det du kan.

Tak <3”

Nonie L. Lassen, Aarhus, deltager på retreat

“Jeg har gået hos Nanna i noget tid og har virkelig kunne mærke resultater og endda ret hurtigt. Nanna er en fantastisk coach, som er meget nede på jorden og åbensindet. Hun får en til at føle sig velkommen og giver virkelig plads til en. Hendes måde at gribe tingene an på med mindfuldness har virkelig hjulpet mig meget. Det er en hel anden måde at gå til tingene på og det gør SÅ godt. Hun er så dygtig og passioneret omkring sine klienter, og giver sig virkelig tid til hver og en. Alle burde have en Nanna 🙂 

 Tak skønne Nanna.”

Regitze Merton Schulz, 22 år, Aarhus

“Mit coachingforløb hos Nanna har været en uvurderlig hjælp for mig i min proces med at etablere egen virksomhed.  Hun hjalp mig i kontakt med en ukonkret modstand, som jeg mærkede som en slags usynlig modvind mod mit eget projekt. Hun hjalp mig nænsomt til at bevidstgøre en gammel følelsesmæssig programmering, der har fulgt mig som en skygge hele mit liv, og som har undergravet min tro på mig selv.

Nanna er coach af natur. Hun evner virkelig kunsten at lytte og stille de spørgsmål, der åbner dine egne døre til det, der er din sandhed.” 

Helle Hessellund, Aarhus

“Tak for et dejligt ophold.

Dejlig, dejlig yoga, som også var udfordrende på en god måde. Gode åndedrætsøvelser, som jeg har brugt flittigt. Selv om man ved mange ting, er det altid godt at få det opfrisket. Tak for det :-).”

 Mette Stauning, Nordsjælland, deltager på retreat

“Jeg har haft flere coachingsessioner hos Nanna, hvor hun formår at skabe et rum, hvor man virkelig kan åbne op og arbejde med sig selv. Mange tårer er grædt under sessionerne, men bagefter har jeg følt mig lettere og har skudt genvej i min helingsproces i forhold til at hele alle mine gamle sår.

Jeg vil anbefale Nanna på det varmeste, da hun er virkelig god til det hun laver, og brænder for det. Samtidig er det skønt at hun er så nede på jorden og naturlig, så man ikke føler, at man er til en konsultation hos en klinisk psykolog.”

Julie Nørgaard Højen 30 år, København

 

“Jeg har haft tre sessioner  hos Nanna med samtaler og liggende meditation. Jeg har depression og angst og har været sygemeldt i 2 år. Da jeg var hos Nanna fik jeg kontakt med bl.a. mit indre barn, fik forløst nogle gamle traumer og styrket mit selvværd. Nanna er rigtig behagelig og god at snakke med, jeg oplevede at hun var god til at guide mig under meditationerne så jeg bedre kunne mærke efter i mig selv og det gav mig et skub i forhold til at tro mere på mig selv og min egen intuition.

Hver gang jeg har været hos Nanna, føler jeg mig meget lettere, afslappet og som om noget anspændthed i min mave er blevet forløst. Jeg kan varmt anbefale at få coaching-samtaler hos Nanna.” 

Mathilde 26 år, Aarhus

“Jeg mødte op med stor uro i kroppen og føleforstyrrelser i hænder og i venstre lår. 

Men efter en weekend med lækker yoga og mindfulness, guidet af Nanna og hendes fantastiske, blide stemme, fyldte roen min krop og føleforstyrrelserne blev væsentligt reduceret. Jeg kommer gerne igen en anden god gang. Nanna, du gør en forskel.”

Lene, Nordjylland, deltager på retreat

HENT MIN GRATIS E-BOG ‘FRA TRISTHED TIL TRIVSEL’

Nyttige tips og let tilgængelige øvelser til at finde indre ro midt i en urolig tid. Du vil lære, hvordan du hjælper dig selv til større indre stabilitet og selvomsorg,

og hvorfor det er smart at have kontakt med roen på daglig basis, hvis du ikke trives pga. stress, tankemylder eller indre og ydre pres.

 

Skriv op til nyhedsbrevet og e-bogen her

You have Successfully Subscribed!